Beschermd wonen
 

Binnen de locaties beschermd / begeleid wonen (24/7) in Winschoten en Wagenborgen, bieden wij de bewoners / cliënten een veilig en vooral een gezellige woonvorm. Elke cliënt beschikt over zijn of haar eigen appartement en/of woonstudio, met elk hun eigen sanitaire voorzieningen en eigen keukentje.

Daarnaast beschikken de woonlocaties in Winschoten en Wagenborgen over een groot gezamenlijk dakterras (Winschoten), grote tuinen (Wagenborgen) en beide een grote algemene huiskamer waar iedereen graag het grootste gedeelte van de vrije tijd in door mag brengen samen. Hier wordt gezamenlijk gekookt, gegeten, spelletjes gespeeld en gezellig gepraat met elkaar tijdens een kopje koffie / thee of gewoon gezellig samen tv gekeken. 

Binnen de woonvormen in Winschoten en Wagenborgen is veel ruimte voor eigen ontwikkeling, training en/of behoud van eigen vaardigheden.

24 uur per dag, 7 dagen per week is er altijd ervaren en gediplomeerde begeleiding aanwezig op de locaties om de bewoners met raad en daad bij te staan en de juiste zorg en begeleiding te bieden. Op dit moment bieden wij voor 4 bewoners (intern) en maximaal 2 bewoners aanleun plaats aan op deze locatie Winschoten en 8 plaatsen binnen de locatie in Wagenborgen.

Momenteel hebben wij een wachtlijst binnen het beschermd wonen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.